Gmail Schoolsoft

Leasing Kalkylator

kr
kr
mån
%

Kontantinsats normalt 10% av köpeskilling
Löptid normalt 5 år = 60 mån
Restvärde normalt 10%

Jobba hos oss

Lichron är ett kunskapsföretag med maskinförsäljning, maskinservice, eftermarknad, teknikutbildningar och teknikgymnasium. Företaget, med maskinförsäljning och service, grundades 1994 av Margareta Chronholm och Åke Lindberg. Utbildningsavdelningen startade i Skövde 1996 i större skala med vuxenutbildning, verksamheten byggdes 2001 ut till att även omfatta Lichron Teknikgymnasium. 

Vi erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt familjeföretag som ser helheten med maskiner, service och utbildning. Vårt team är ungt och engagerat, inspirerande och internationellt. Vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi vill att du ska vara med och påverka och du har både ansvar och frihet att arbeta självständigt. Vi vill att du skall trivas och utvecklas tillsammans med oss.

Ansökan skickas till Lichrons personalchef Elin Lindberg. Vi föredrar e-post med dokument i PDF-format eller motsvarande.

Lichronbolagen
Att: Elin Lindberg
Box 523
541 28 Skövde 

tfn 0500-44 50 68 
e-post elin.tai.lindberg@lichron.se

Servicetekniker

Inom service arbetar vi med försäljning, installation och service/underhåll av datorstyrda bearbetningsmaskiner. De produktgrupper vi främst arbetar med är fleroperationsmaskiner och svarvar.

Till Lichrons serviceavdelning söker vi nu tekniker med placeringsort Småland, för installationer, akut- och förebyggande service samt förbättringsåtgärder och modifieringar på våra kunders produktionsanläggningar. Bland våra maskinagenturer finns kända fabrikat som bland annat Yasda, Akira Seiki, Axa, Bridgeport, Hyundai-Wia, Zayer. De vanligast förekommande styrsystemen är: Fanuc, Siemens, Heidenhain och Mitsubishi.

Lichrons servicetekniker representerar företaget gentemot kund och är kunnig, insatt och kommunikativ. I våra teknikers ansvar ligger även att upprätta dokumentation och att ibland genomföra handhavandeutbildning för kunder i samband med maskininstallationer. Som tekniker utgår du från ditt hem och hjälper våra kunder i hela Sverige och i vissa fall även utomlands. 

Körkort är ett krav i tjänsten.