Gmail Schoolsoft

Leasing Kalkylator

kr
kr
mån
%

Kontantinsats normalt 10% av köpeskilling
Löptid normalt 5 år = 60 mån
Restvärde normalt 10%

GDPR

Gällande EU:s nya Dataskyddsförordning, GDPR. Den syftar att till att du som privatperson ska känna dig trygg med hur vi använder dina personuppgifter. Har du någon gång varit i kontakt med oss på Lichron AB så lagrar vi vissa av dessa uppgifterna i vårt CRM-system. Du kanske har besökt oss på en mässa, gjort en förfrågan eller kanske beställt något av oss?

Uppgifterna vi lagrar om dig och ditt företag är följande:

Namn, Företag, Titel, Adress, Telefonnummer samt E-postadress

Dessa uppgifter distribueras aldrig vidare till en tredje part, så länge det inte är relaterat/nödvändigt för exempelvis en leverans eller liknande kontraktsuppfyllelse.

Du kan när som helst begära ut dina kontaktuppgifter, ett så kallat registerutdrag, eller meddela att vi ska radera, ändra ofullständiga/felaktiga uppgifter eller kanske komma med synpunkter eller frågor om vår hantering genom att skicka ett meddelande till oss antingen till info@lichron.se eller personuppgiftsansvarig@lichron.se . Vi kommer hantera din begäran i möjlig mån. Det kan finnas uppgifter vi måste behålla för lagliga förpliktelser eller liknande men då kommer vi meddela er detta.