Gmail Schoolsoft

Leasing Kalkylator

kr
kr
mån
%

Kontantinsats normalt 10% av köpeskilling
Löptid normalt 5 år = 60 mån
Restvärde normalt 10%

Ny svarvserie SE2200 från Hyundai

2021-01-25

Hyundai-Wia har utvecklat en helt ny modellserie CNC-svarvar, SE2200-modellerna. Lichron har redan svarvar på väg hem till utställningshallarna och den första modellen i denna serie är redan såld till företaget Metall & Lego i Ätran som köpt toppmodellen SE2200LSY. Det är en precisions CNC-svarv med Y-axel och drivna verktyg, möjligt att automatisera för obemannad produktion. Detaljerna blir helt färdiga på en gång tack vare sub-spindel, drivna verktyg och Y-axel.

 

Hyundai-Wia SE2200-serien kommer på sikt att ersätta E-serien och L160 / 230-modellerna. Hyundai-Wia har designat SE-serien från grunden och integrerat de senaste insikterna i stabilitet, dynamik och styvhet samt den senaste maskintekniken.

 

Högre styvhet uppnås tack vare en nydesignad monoblock bädd med en bredare bas.

Mer stabilitet och produktivitet tack vare de linjära rullstyrningarna i alla axlar.

Kortare nonstop-tider tack vare högre dynamik (snabbtransport X / Y / Z på 30/10/36 m/min). 

Multitasking-möjligheter tack vare Y-axeln och en BMT45-revolver med drivna verktyg och 12 eller 24 verktygsplatser.

Tack vare kilformen på Y-axeln uppnås bättre stabilitet och noggrannhet vid fräsning.

Y-axeln är lämplig för olika fräsprocesser, såsom excentrisk hålfräsning och interpolering med X-Y-axlar. Hög produktivitet uppnås tack vare en kraftfull huvudspindel (15 kW, 127 Nm, 6.000 varv per minut eller valbart 15 kW, 167 Nm, 4.500 varv per minut) och subspindel (6.000 varv per minut)

Maximal svarvlängd totalt 529 mm. 

Modellerna finns i version med 150 mm eller 200 mm chuck.

Kan utrustas med stångmatare, automatisk dörr, detaljfångare för arbetsstycke från huvud- och sub-spindel. Detaljutmatningsband samt portalladdare finns också på optionslistan.

Välj mellan Fanuc Smart Plus-kontroll med många mjukvaru optioner som standard eller Hyundai Wias egen iTrol-plattform som baseras på en Siemens-kontroll, vilket gör maskinen helt redo för Industry 4.0

 

Maskin i Rallydesign

Maskin i Rallydesign

Hyundai´s WRC bil

Hyundai´s WRC bil