Gmail Schoolsoft

Leasing Kalkylator

kr
kr
mån
%

Kontantinsats normalt 10% av köpeskilling
Löptid normalt 5 år = 60 mån
Restvärde normalt 10%

Hanwha Korea

Lichron är återförsäljare i Sverige av Hanwha cobot HCR, en serie flexibla robotar som kan arbeta säkert mellan och med människor. Denna "samarbetsrobot", även kallad cobot, förkunnar en ny era inom automatisering. Med Hanwha HCR är det möjligt att använda robotar på icke skyddade och fasta platser, de är mobila, enkla att programmera och arbetar säkert med människor och maskiner.
 
Lichron samarbetar med Hanwha Precision Machinery (tidigare Samsung Techwin) på grund av sin innovativa vision om teknik och industri. Hanwha utvecklar ständigt nya och praktiska lösningar som du kan implementera i ditt företag. Den nya roboten i HCR serien är exempel på detta.
 
Hanwha Group är ett ledande företagskonglomerat från Sydkorea, verksam på många marknader inom produktion, konstruktion, industri och säkerhet. Sedan grundandet 1952 har Hanwha genomgått en stor utveckling. Karakteristiskt för Hanwha är att de vill nå toppen genom innovation i varje segment. Hanwha är nu ett av de 500 största företagen i världen.