Gmail Schoolsoft

Leasing Kalkylator

kr
kr
mån
%

Kontantinsats normalt 10% av köpeskilling
Löptid normalt 5 år = 60 mån
Restvärde normalt 10%

Norrmalms Mekaniska investerar

2016-03-31

Köpare & säljare samt representanter från Hyundai-Wia framför F500PLUS maskinen

Köpare & säljare samt representanter från Hyundai-Wia framför F500PLUS maskinen

Norrmalms Mekaniska i Borås investerar i en fleroperationsmaskin från Hyundai-Wia. Modellen F500 PLUS är en fleroperationsmaskin med rörelseområde X/Y/Z 1060/510/635mm, spindel BT40 Big Plus med 10.000 varv, kylvätska genom spindel 30 bar, snabbgångshastighet 36m/min, 30 verktygsplatser i magasinet, styrsystem från Fanuc med dialogprogrammering Manual Guide. (PLUS modellen betyder stabilare rullgejdrar istället för kulgejdrar, BigPlus spindel (flänskontakt) samt 30 verktygplatser i magasinet istället för 24.

Till detta valde Norrmalms Mekaniska att utrusta maskinen med en 4:e axel (rundbord) samt ett CAM-system från FeatureCam.

Utbildningen startade med 3 dagar i Lichrons lokaler i Skövde med CAM utbildning samt Fanuc dialogprogrammering och fortsätter sedan med handhavande utbildning på plats i Norrmalms verkstad i Borås.

Micael Andersson från Norrmalms skakar hand med Lichrons säljare Anders Jacobson

Micael Andersson från Norrmalms skakar hand med Lichrons säljare Anders Jacobson

Norrmalms Mekaniska Verkstad är ett Boråsföretag med lång tradition och gediget kunnande. De tillverkar och reparerar maskindelar, maskiner och verktyg åt kunder inom de flesta branscher (t.ex. plast-, textil-, pappers- och träindustrin) och arbetar med alla former av skärande bearbetning. Vår långa erfarenhet och gedigna kunskap gör oss mycket flexibla. Kom med Er idé, skiss eller ritning till oss, så hjälper vi Er därifrån!